De  Blonde  Jongens  en  Tim

Lieve, lieve, lieve vrienden, fans, volgers, bezoekers en de moeder van Tim. Er is een tijd van komen en er is een tijd van doorhebben waar dit bericht heengaat. Na 7 fantastische jaren zijn De Blonde Jongens en Tim gestopt.
 
7 jaar lang hebben wij als wilde honden theater mogen maken op een manier die we niemand anders zagen doen. Rauw, belachelijk, fysiek en met soms wel met 10 man tegelijkertijd op het podium. Dat was fantastisch. Vanaf ons eerste optreden in een studentenkamer, tot het winnen van de publieksprijs in een Groninger Schouwburg, Berlijn, Portugal, Paaspop en alles wat daartussen zit.
 
Talloze uren in repetitieruimtes, eindeloos veel witte wasjes draaien, lachen tot we huilden en springen tot we zwart voor ogen zagen. Het mocht. 7 jaar lang, waarvan het laatste jaar met het volste vertrouwen van Kik Productions. Door hen kregen wij een volwaardige tour met een première in een poptempel. En door jullie, het publiek, kregen wij iedere keer opnieuw kneiterveel zin om dit avontuur aan te gaan.
 
Maar zoals je ziet aan ons cabaret, het is alles of niets. Daar zit niets tussenin. Dus stoppen wij op het moment dat we alles hebben dat ons hartje begeert. Volle zalen, een fantastisch programma, vrienden om het mee uit te voeren en een waardige tour.
 
Blijf ons volgen op diverse kanalen, want creatief zullen we blijven. Wie weet tot een volgende vorm.
 
Warme groet,
Ruud, Youp, Chiel en Tim
 
 
 
"Een geweldig verrassende show van een stralende perfectie" - Jacques J. D'ancona, Dagblad van het Noorden
 
"Het is eigenlijk een soort living statues maar dan met beweging en tekst – Tim
 
"Ik heb nog nooit zoiets stupide en onzinnigs gezien". - vrouw in foyer

Volg ons

  • Facebook Clean
  • Twitter Clean
  • White Instagram Icon
  • YouTube Clean

Ontvangt u graag meer info over De Blonde Jongens en Tim, neem dan gerust contact met ons op!

© 2016 by Debjet Creatives

  • w-facebook
  • Twitter Clean
  • White Instagram Icon
De Blonde Clown